Politika privatnosti

Korištenje web stranice turističke agencije No Filter Croatia podrazumijeva da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Pravilima o privatnosti koje u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Sadržaj politike o privatnosti

No Filter Croatia će tretirati vaše osobne podatke u skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća o zaštiti fizičkih osoba u pogledu obrade osobnih podataka i slobodnom kretanju takvih podataka (GDPR ) i Zakon o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (»Narodne novine«, br. 42/18) s primjenom odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite podataka protiv neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja.

No Filter Croatia štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranice koji omogućuju pristup i otkrivanje osobnih podataka samo onim zaposlenicima kojima su te informacije potrebne za održavanje rada turističke agencije No Filter Croatia i trećim stranama samo u slučajevima koje obvezuje trenutni zakon.

Adresa e-pošte i druge informacije neće se objavljivati trećim osobama, fizičkim ili pravnim osobama.

No Filter Croatia neće slati neželjenu poštu. No Filter Croatia ne može biti odgovoran za slučajnu grešku ili grešku koja je nastala zbog više sile ili drugih objektivnih okolnosti koje uzrokuju slučajno kršenje zajamčene zaštite vaših osobnih podataka, ali jamči da će grešku otkloniti u razumnom roku.

No Filter Croatia ne jamči i ne preuzima nikakvu odgovornost za štete koje bi mogle nastati na računalu uslijed preuzimanja gore navedenog sadržaja.

Povjerljivost informacija

Kada posjetite web stranicu No Filter Croatia, osobni podaci korisnika ostaju povjerljivi. No Filter Croatia neće otkriti podatke koje je primio drugim strankama, osim u slučajevima navedenim u prethodnom poglavlju. Kada nam korisnici pošalju e-mail s osobnim podacima koji ih identificiraju, bilo putem e-pošte sa zahtjevom ili komentarom, ili putem obrasca koji nam pošaljete e-poštom, podaci se koriste isključivo za ispunjavanje zahtjeva kupaca.

Kontrola podataka

Korisnici mogu u bilo kojem trenutku zatražiti reviziju svojih osobnih podataka. Na njihov zahtjev ove se informacije ubuduće mogu ažurirati, ispraviti, izbrisati ili ukinuti ako nam pošalju upit na našu službenu e-mail adresu: [email protected]

No Filter Croatia će poduzeti sve potrebne korake kako bi osigurali da preusmjeravanje s web stranica No Filter Croatia na druge veze ne sadrži ilegalni i / ili štetni sadržaj. Međutim, web stranice i adrese na mreži brzo se mijenjaju i No Filter Croatia ne može jamčiti sadržaj bilo koje adrese koju ciljate.

Uvjeti i odredbe

No Filter Croatia zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmijeni ili ukine sve ili bilo koji dio ove web stranice kao i bilo koje Uvjete korištenja. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj adresi.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Svi prikupljeni osobni podatci tretiraju se u potpunosti u skladu s važećim zakonom o zaštiti podataka. Kako bi ovo mjesto učinilo ugodnijim, funkcionalnijim i praktičnijim, ova stranica sprema određenu količinu informacija na vaše računalo, takozvane “kolačiće”. Upoznajte se s upotrebom “kolačića”.